För varje minut som går....

Håller på att designa om min blogg, därför denna tråkiga stilmall =)

Har spenderat kvällen med VÄRLDENS bästa Milla Thomas o Niklas blev  middag & en massa surr, riktigt trrevligt.
Våra grabbar åker till Åre v10 så jag o Milla har planerat in lite tjejmys, ska bli roligt.

Imorgon är det jobb o sen ska vi hjälpa våra vänner Jennie o Ante att flytta, ska bli roligt!
 
Nä nu måste jag gå till sängs!


Var en underbart bra föreläsning i går fick med mig bla  detta:

För varje minut som går kommer vi närmare den stund när vi ska skiljas från dem vi älskar!

(Väldigt tänkvärt, de ska leva länge i min hjärna)

JIPPI

Jag trodde det inte efter min egna våg men sannning lyder..............................










-0.7kg jippiii Jag är duktig!


Onsdag

Nu är snart hela lampavdelningen på jobbet omgjord, eller jag har städat o hängt om en massa lampor. Resultatet blev otroligt bra, väldigt stolt.
Vi kommer dessutom att få in en massa nyheter snart, har redan planerat vad som ska landa på Räkstigen hemma hos oss.

Har varit ledig idag, hunnit med mamma o syster på stan där mamma bjöd på lunch/fika. Alldeles för sällan vi alla tre hinner med att gå på stan tillsammans eftersom vi jobbar så olika tider.
Fyndade underkläder på Kappahl-underbart. Mitt förråd bland underkläder måste alltid uppdateras-viktigt att känna sig fin även under =)



Min mamma- bästa i hela världen!

Syster du är mitt allt!


Ikväll är det dags för viktväktarna igen, jag har verkligen skött mig exemplariskt men vågen verkar inte visa detsamma. Har iallfall mätt mig så nästa gång det blir såhär så kan jag kolla måtten ist, för jag känner mig ju smalare o de kanske är huvudsaken.

Imorgon har jag bjudit med mamma på en föreläsning med Robban ska bli riktigt intressant...

Nä nu ska jag ta mig en frukt o dricka vatten efter en härlig promenad på isen!
Återkommer med viktresultat senare ikväll, håll tummarna.

Oplanerat blev planerat =)

Helgen var oplanerad men de blev ändå en massa trevligheter....

Fredag: Middag på 1906 med Syster David Jennie o Ante. Sen bio Pride & glory sällskapet var de bästa men kanske inte filmen, om man säger som så jag ska inte se den igen.

Lördag: Stan o en massa shopping på dagen, fika/lunch med världens bästa Lotta o Markus. Hittade som vanligt en massa fina kläder på Vera, denna gång var de Lotta som handlade.
Tycker att Vera är lätt den bästa klädbutiken i stan, otroligt bra service o snygga kläder till ett bra pris.

Middag hos svärmor o svärfar på kvällen maten var helt suverän 3 rätters dessutom =) Blev pokerspel o puben efteråt, som vanligt var blev vi kvar tills stängningsdags.

Idag är man lite seg efter festligheterna men de var helt klart värt varenda sekund.

I veckan blir det att börja planera Jäckvikksresan, vi åker dit V6 med Jennie Andreas Emelie David Annika Niklas o kanske Patrik o Elin.
Som jag längtar ska bli roligt att få lite miljöombyte!

Torskgratäng


Dagens middag 5,5p/portion

Torskgratäng 4 port!


300gr torsk
1 förp hummer eller räksoppa
1dl lättmjölk+ 4dl vatten
ca 750gr potatis
ca 2 dl lättmjölk
1 ägg
salt & vitpeppar
1 tsk olja
1dl räkor

Gör soppan enligt förpackningen men med vatten & mjölk. Skala & koka potatisen. Tag elvisp & mosa de kokta potatisarna med visparna, tillsätt ägget mjölken & smaka av med salt & peppar. Lägg moset eller spritsa i en smord ungsfast form, som en krans. Lägg torskblocket i mitten häll över soppan & ställ in i ugnen ca 20-30 min i 225 grader. När gratängen är klar, lägg på räkor, sparris & körsbärstomater.



Denna gratäng var riktigt god, kan verkligen rekommenderas!

Resultat V1

Vilken stressig vecka jag har haft, har knappt hunnit med att vara Jessica. Igår jobbade jag o min chef till 03.00 en arbetsdag på 18 timmar, inventering som vanligt pga en massa problem med systemet.
Var helt slut, hann med Viktv
äktarmötet också vågen visade :

-1.2kg jippi jag är på gång......

Nu är det bara att fortsätta i samma stil, dock brukar man minska mest i vikt ibörjan men de är ju altid kul med minus. Har även köpt mig en vvkokbok så idag tillagade jag fiskgratäng riktigt smarrigt.

Nu ska jag ta en prommis med Enya, har lovat mig själv att hinna ut minst 30min per dag förrutom alla Enyas andra promenader under dagen.

Imorgon fredag, ska bli skönt med ledig helg inga speciella planer förrutom KÄRLEK, MYSKVÄLL & KÄRLEK! =)


Viktväktarna

Många steg framåt, vågar liksom tjuvkika på mitt kommande liv allting har en mening det är jag övertygad om. Jag är glad över min kamp, vad hade jag varit utan den?!
Jag har allting framför mig nu, allting förändras till det bästa....

Har börjat ett nytt liv med viktväktarna vilket känns underbart, jag kommer att lyckas känner det på mig. Nu finns det ingen återvändo utan det är nu eller aldrig...de är värt varenda sekund.
Ska meddela er läsare om mitt veckoresultat på vv eftersom de kan ge mig ännu en sporre, som om jag inte hade nog?!

Ha en bra kväll! / Jessica


Våran dröm

Nu har jag blivit betydligt friskare, Jocke är fortfarnade lite småkrasslig. Har varit ledig idag, inte hunnit speciellt mycket eftersom jag vaknade lite sent. Blev iaf ett besök på staden, behövde ett underställ till planerade fjällresor.
Hade tänkt hitta mig en massa ny kläder men de är ju fortfarnade rea överallt o jag gillar inte riktigt att rota i en massa kläder som hänger huller om buller.
Så inget klädinköp...stan är dessutom tom folket verkar ha dåligt om pengar denna månad, kanske inte så konstigt med tanke på alla julklappsinköp.




Idag var en viktig dag i mitt liv, denna gång ska jag lyckas...jag har bestämt mig de är nu eller aldrig!


Vi saknar dej lika mycket ännu & vi är ett steg närmare våran dröm!

Sjuklingar

Har snart varit förkyld i 2 veckor o de verkar inte ge sig =(
Har fått penicilin samt kortisonnässpray men blir bara sämre, feber om jag inte tar ipren regelbundet. Kanske kan detta bero på att jag jobbat trots min förkylning o feber....inte bra!
Imorgon ska jag iallfall vara hemma o vila, dessutom har jag smittat min älskade så han är helt däckad. Förkylda karlar finns det ngt värre ?!

Mamma o Leif kom imorse o ville låna Enya till gläntan så hon fick springa av sig. Jag bestämde mig för att följa med behöver verkligen lite luft...sagt o gjort två trötta hundar o en trött matte som inte orkar röra på sig. (pga förkylningen)
Blev middag hos mamma efteråt entrecoté med bakad potatis, var säkert jätte gott om man hade ngn smak.

Nu sitter jag hemma o väntar på att Jocke ska gå av sitt pass på Securitas, sen blir det soffan o filmer, vila & vätska.

Nästa inlägg ska bli lite mer uppmuntrande men min energi är just nu på 0%

Ha en skön kväll!

Drömmar

Skön dag med en hel del slappande....vi har iallafall varit lite nyttiga, dammsugit hela lägenheten. Broder o Julia har varit här o hjälpt oss endel med datorn, samt sett en film Bangkok Dangerous ganska bra....

Har även hunnit med ett SPA bad hos mamma o Leif, dom har gjort om toan uppe till ett relaxrum o som det blev fint. Ska ta en bild där nästa gång så ni får se....


Jag o mamma har stora planer för framtiden, mycket drömmar o planering precis som det ska vara.
Jag lever på min dröm.....

Cult nyheter


(bilderna kommer från www.cultdesign.se)
Här är de nya färgerna




Otroligt fräscha färger på Cults nyheter....
Kolla in mera på www.cultdesign.se

Diskmedelspumpar!

Trettondagsafton idag....känns bara som ännu en anledning till att slappa. Känner mig fortfarande inte pigg, förkylningen vill inte ge sig.
Måste nog ta mig till läkaren för att bli kvitt detta en gång för alla. Mormor fick iaf komma hem idag, så jag har varit där o pysslat om henne lite!

Vi har börjat planera om butiken, samt börjat beställa nya saker....riktigt roligt! Ett lite skvaller CULT kommer med nya färger på Diskmedlspumparna, bla soft pink, äppelgrön, beige =)
Undrar vilken som ska få flytta hem till mig?!
Dom borde anlända till oss ngn dag denna vecka, så var ut i tid!

Min älskade jobbar eftermiddag men han ringde nyss o meddelade att han tänker sluta tidigare idag. Tänkte ladda ner en film som vi kan se, samt fixa lite mysigt....

Ha en bra helg

Time goes....

Idag har jag hunnit med att städa vårat förråd, som det behövdes. Vi har formligen pressat i alla saker där, nu är det lite bättre iaf....(de går att komma in )
Efter denna röjning ringde Charlotte som ville att vi skulle komma förbi, lika mysigt  o trevligt som vanligt.
Charlotte o Markus är verkligen vänner som man skulle vilja träffa varenda dag men de är lite svårt när man jobba så olika tider.
Något som är skönt med dessa vänner är att man vet alltid vart man har dom, trots att vi inte hinner träffas på samma sätt. Blir säkert en förändring i det när vi också får barn, då lever man samma liv.

Har hunnit vara på akuten med min mormor stackaren har fått både magsjuka o influensa. Min mormor är så otroligt värdefull o älskad av mig, hon har alltid funnits med mig o min familj.
Hon blev iaf inlagd på en avdelning för observation eftersom hon var så pass dålig.
Stackarn-hoppas hon kryar på sig snabbt! 

Nu ska jag gå till sängs!
 


FÖRALLTID

Riktigt dålig på att uppdatera-fy skäms=)

Nyårsafton åkte vi till Micke o Ullis på en god middag, spelade en massa spel....riktigt lugnt o trevligt

I helgen blir det att återhämta sig, både jag o Jocke är förkylda o hängiga. Ikväll ska vi laga en god paj o bara mysa framför en bra film...

Nyårafton var ju dessutom våran bröllopsdag, mamma/Leif Syster/David Emelie/Julia Mormor/Allan skickade en otroligt vacker blombukett-TACK vi är så glada att ni är såå omtänksamma.

Jocke-jag vaknar bredvid dig stryker håret mot din kind, jag är så glad att du e min!
Vi älskar varandra så som ingen annan kan förstå, de är föralltid du o jag!!!

RSS 2.0