IM BACK

Hade tänkt lägga ner bloggandet, tiden har inte riktigt funnits men jag fortsätter och ska bli betydligt bättre på att uppdatera.

Min karriär inom arbetslivet har tagit en ny bana, numera jobbar jag inom äldreomsorgen på Källbogården. Ett oväntat byte men jag trivs så otroligt bra, känner att mitt jobb numera är otroligt meningsfullt o dessutom har jag människoliv i mina händer. Tänk vad snabbt det svänger i livet och oftast vet man ingenting, underbart!

Emelie och David har  gjort ultraljud nu, mest troligt blir det en liten flicka som jag ska vara moster till. Man ser på syster att magen växer och allt börjar kännas mera verkligt, jag längtar så mycket tills bebisen kommer. Har redan börjat samla en massa saker till den kommande, hon ska bli så bortskämd av moster :)

På tisdagmorgon är dagen med stort D dagen som jag och min man längtat efter länge, jag har nått mitt mål så nu kan inget stoppa oss. Jag vet att denna dag kommer att avgöra otroligt mycket!

Tur man har så otroligt underbara människor i sin omgivning Syster, Camilla, Jennie, Lotta och inte att förglömma min familj TACK

Det är nu som livet är mitt!

RSS 2.0