Rykten

Det var dagens arbetsdag, mycket folk o mycket puls i butiken-älskar detta!
Har hört att de går vissa rykten om att vi ska stänga eller gå i konkurs vill meddela att detta stämmer INTE. Så nu vet ni det, var kommer alla rykten ifrån??? Jag hatar falska rykten men sånt får man leva med...

Ska börja svira om för kvällens middag hos mamma o Leif, en fågel viskade i mitt öra att de blir grekiskpytt som jag älskar =) Tänkte faktiskt ta dagens promenad dit, då har man ju gjort bort det.
Nä nu ska jag ta en dusch!

ha en bra kväll
 / Jessica

Torsdag

Nu bär det snart av för min älskling till Kåbdalis med hans arbetskamrater, kul för dom men tråkigt för oss som får stanna hemma.

Jag har iallfall planerat helgen, imorgon ska jag Jennie Emelie David Mamma o Leif på bio blir roligt. Ska se premiären av Män som hatar kvinnor. Lördag åker jag till mamma efter jobbet på middag med hela tjocka släkten, vi ska fira bror som fyllt år.
Tänkte nog stanna där över natten, alltid skönt att bli lite ompysslad av mamsen.

Min viktresa fortsätter, var inte på VV igår av lite olika skäl...inte för att jag fuskat, sköter mig exemplariskt. Det enda som jag måste skärpa mig med är promenader, min kropp vänjer sig snabbt vid kostomläggning så nu ska här förbrännas.
Ska börja skriva lite motionsdagbok här på bloggen, de borde sporra mig om man vet att någon har koll =)


Märta o Milla


Jag o Milla lite dragna kanske?! Kolla in Millas snygga partyring



ooops vad hände?! =))



Anne o Camilla =)

Livet leker

Känns som om de har hänt mycket sedan sist. Helgen blev det ett riktigt tjejparty hos Märta i Svensbyn, riktigt trevligt. Hon hade lagat en massa god mat bla sushi o pajer av olika slag. Jag som inte varit förtjust i sushi åt som bara den, de var faktiskt jätte gott. Hon hade gjort den själv, kanske de som var det avgörande....

Efter en trevlig kväll med en massa tjejsnack, singstar skålande mm drog vi ut på Kalles o som vi var på G. Riktigt roligt att festa med Camilla, de var ju ganska länge sedan sist.  Hon är en riktig energikick hon ger mig så mkt positiv energi....TACk!

Har faktiskt tagit en massa kort i lördags men ids inte lägga upp dem idag men håll ut, de kommer.

Idag har jag varit ledig har hunnit frosta av frysen,. tvättat fyra maskiner, städat skafferiet o även varit en sväng på stan med min underbara vän Jennie. Shoppade frissaschampoo samt balsam, snygga underlägg från Duka som jag bla ska ha som insynskydd.

Nu måste jag vidare till tvättstugan o hämta tvätten, sen till Dollar o inhandla en massa nödvändiga saker.

På återseende!
Tänka sig att liet blir precis som man själv lever det!

Fredag

Oj klockan har hunnit bli mycket o jag som ska jobba imorgon, jaja sova hinner man....

Har spendrat kvällen i Bergsviken med Camilla Thomas Annica Niklas o Jocke mkt trevligt. Imorgon blir de party o utgång på Kalles, måste packa väskan eftersom de blir att åka till Camilla direkt efter jobbet.

Alla mina älskade vänner ska också parta, dock på olika håll men vi syns ju på Kalles!

R.I.P

Otillräcklighet shit de är mitt största dilemma nuförtiden, har alldeles för många som jag verkligen skulle vilja träffa o ha långa pratstunder med men min tid räcker inte till. Jag jobbar affärstider vilket innebär att jag aldrig är hemma förrän kl 18.30 sen ska man laga mat eller sätta sig o äta o klockan hinner oftst bli 19.30
Vilka stora problem man har?! Nä men de är lite frustrerande att inte hinna det man verkligen vill ägna sig åt vännerna & familjen.

Har haft ett långt o givande samtal med  min kära vän Ann, vi kan verkligen detta med att läsa varandras känslor. Har även fått lov om att sköta Ebbe ngn dag, vilket ska bli jätte roligt. Det är så roligt att sköta dessa småliv o få känna på lite hur det är att ha barn, blir aldrig detsamma när man har sina egna men ändå kul med en liten försmak =)

Camilla har bjudit med mig på tjejfest på lördag, så direkt efter jobbet åker jag till henne o gör mig iordning för party. Ska faktiskt bli riktigt roligt, vi brukar bli ganska wild & crazy tillsammans när vi är på det humöret.
Camilla-du vet att du är underbar, du behöver aldrig ens fundera.
Jag älskar dej för den du är!

Alla mina vänner är så otroligt fina ni har alla era egna unika sidor o jag är stolt över att få ha just er som vänner!


 Jockes morfar gick bort imorse, vi vet att han har det bra där han är! Saknaden gör så otroligt ont....

R.I.P Kjell

YES

Har jobbat idag, nytt system o nya rutiner känns verkligen bra. Har hunnit på vv idag efter att jag missat förra gången resultatet lyder

-1.2kg alltså hur bra är jag egentligen?!

När jag verkligen ger mig in för ngt kan inget stoppa mig total viktminskning på 4 v är 3.5kg så idag fick jag en stjärna av konsulenten o fler ska det bli =)
Har även måttat mig o kan säga att fasen de drar iväg men de håller jag för mig själv.

Nu ska jag göra en matlista för nästa vecka!



Jag är flera hundra steg närmare o som jag kommer att lyckas, de finns ingen som kan få mig att backa!


Tänka sig att de man aldrig oroar sig för det händer medans de man jämt oroar sig för de inträffar aldrig. Kanske dags att börja tänka om ?!

 
Typiskt oss, humor är våran ledstjärna!

Frisk

Nu är jag fri denna magsjuka, äntligen! Har varit hos mamma o tvättat en massa kläder ikväll eftersom de varit så svårt att få tvättider här på sistonde.

Imorgon ny dag med nya utmaningar, vi kommer att köra skarpt imorgon med vårat nya affärssystem på jobbet-spännande!

Jag har inte så mkt att skriva, har inte hänt speciellt mkt här hemma mellan fyra väggar =)))

Godnatt

Frisk?

Nu känner jag mig äntligen så gott som återställd....har verklige sovit bort denna magsjuka. De enda positiva med magsjuka är att man tappar lite vikt.

Imorgon blir det viktväktarna har gått två veckor sen sist eftersom vi jobbade länge förra veckan.

Nu ska jag försöka få i mig min första måltid på 2 dagar


Magsjuka =(

Uppdateringarna har inte varit dom bästa på senaste tiden, har inte riktigt hunnit med =)

Helgen har ängnats åt jobb, fredagskvällen spenderades med Milla o Thomas samt Niklas...vi lagade middag tillsammans vilket har blivit lite av en stående tradiotion på fredagar, iaf mkt mysigt!

Lördag fyllde min bor 17 år så då firande vi han hos pappa, tänk att min lillebror börjar snart med körkortet, helt ofattbart vad tiden går fort.

Söndagmorgon vaknade jag med illamående o det höll i sig hela dagen natten o även måndagsmorgon fyyy magsjuka är bland de värsta jag vet, nu börjar de äntligen kännas bättre jag har dock inte ätit ngt ännnu utan bara druckit en masa kolsyrat vatten.
Jocke har åkt på jobbet, så jag känner mig rätt övergiven....nä skämt å sido nu ska jag vila!

HEJ!

Helgen i Jäckivkk blev otroligt lyckad, dock riktigt kallt men vi trotsade kylan o slängde oss på skotrarna ut i lössnön!
Blev en heldel god dryck o mat värt varenda sekund, man måste verkligen unna sig att åka bort från verkligheten ibland...Nu planerar vi redan för nästa resa som mest troligt blir till Timmerviken.

Har jobbat en heldel sista dagarna, därför väldigt dåligt med uppdateringar....
Jobbar även i helgen o samma för min älskade Jocke men som vi tjänar pengar =) Alltid roligt när lönen dyker upp....
När vi får vårat älskade barn kan vi verkligen slappna av, pengar kommer inte att vara ngt problem eftersom vi båda har jobbat väldigt mycket innan. Försöker se det som en tröst när man inte hinner se varandra på några dagar....

Lite bilder från helgen:



Kanske lite onyktert eller?! =)



Sötisarna Syster o David



Skulle förska hitta ngt kort på mig Jennie o Annica men vi verkar har hållit oss undan kameran....



Håll ut...

Bloggen är lite underlig, håller fortfarande på med designen....



Nu väntar sängen, ha en trevlig helg för det ska vi =)

Jag är bra...

Det gick bra men lite missnöjd eftersom de första veckorna varit suveräna men resultatet lyder

-0.5kg

Jag är sååå bra!!!!


Packat o Klart!

Nu är allt klart pannkakan, packningen o handling så imorgon bär det av till fjällen....

Ikväll viktväktarna, har verkligen funnit en enorm inspiration inom mig själv. Känns som om de är ngn annan som styr mig, jag skulle aldrig ens fundera på att synda....Kanske för att jag verkligen bestämt mig o har de allra allra bästa målet!

Meddelar senare ikväll vad vågen visade....fyy nu blev jag nervös!

Ha en bra kväll


Flytt, promenad o kalas.....

Igår hjälpte vi Jennie o Ante att flytta, som vi alla 4 jobbade hårt...tror vi var hemma vid halv två på natten. Dom kommer att få de så otroliigt fint i den nya lägenheten, helt klart dom bästa människorna att hjälpa-makalöst tacksamma!
Men vad gör man inte för sina vänner....
Ska även åka förbi Jennie i veckan efter jobbet o hjälpa henne att inreda =)

Jag o Jocke har hunnit med en lååång promenad på isen, väldigt härligt att få se solen o känna hur de hettar på kinderna...

Nu blir det mat sovas med wokgrönsker i pitabröd mums, sen bär det av till mamma för att fira syster som fyller år!


Grattis Syster ÄLSKAR DEJ!!!!

RSS 2.0