Bilder o en sammanfattning

Länge mellan mina uppdateringar nåväl....

Helgen har bjudit på en massa trevligheter, fredag efter jobbet åkte jag in på stan för att möta upp min svägerska Ullis. Vi hade en supermysig kväll, gick o strosade samt åt middag på Café del Mar.
Jag stjussade hem Ullis o barnen samt inspekterade deras nybyggda altan, o den blev riktigt snygg. Vi har planerat en tripp med båten tillsammans i sommar ska bli jätte mysigt.

Lördag var vi på fest/ Kalas hos Niklas som fyllde 29 år, vi käkade pizza o drack en massa öl. Var en skön utekväll tillsammans med våra fina vänner Annica, Niklas Camilla Thomas Micke Ullis o alla barnen.
Senare på kvällen begav hälften av oss till Kalles.....

Söndag ringde mamma o väckte oss, dom bjöd med oss på en tur med deras båt till svinöra, vi hade en skön dag med sol bad o god mat.


Till helgen blir det nog en båttur tillsammans med de bästa!


Min älskade syster


Grilltajm


Andreas Patrik o Elin =)


Myyyss



Grabbarna!



Jennie o Erika =)


Underbart har precis bastat o badat!


Avslutar detta inlägg med en bild på två snyggingar!

TJING!

Tisdag 23/6

Midsommar helgen, blev väldigt lyckad en massa god mat/dricka med underbara vänner. Många vänner som är båtägare nu, vilket självklart är otroligt roligt.
Denna midsommar tillbringades med Jennie & Ante Emelie & David Carrie & Clemens samt Patrik o Elin, vi har verkligen varit ett riktigt super gäng.

På jobbet rullar allt på, vi har såå otroligt mycket folk o de är super roligt. Dagarna går så fort så man hinner aldrig kolla klockan innan ngn kommer o säger att vi ska stänga. Vi har nya ägare vilket är väldigt bra, nya ögon som kommer o göra en heldel förändringar.

Jag njuter av varje andetag, ska livet vara så underbart?!
Alla förändringar leder till en otrolig utveckling o jag surfar bara med på vågorna.

Nu blir de duschen o sen sängen!

Kanonerbjudande

Håll utkik i tidningen imorgon, kommer nämligen att vara ett kanon erbjudande på EM.
Vi räknar med hur mkt folk som helst....

Svinöra i lördags helt underbart bra, söndagmorgon vaknade vi av smatter på båten....de regnade men som de var mysigt. Vi tände en massa ljus o käkade frukost!

Nu ska jag börja packa lite inför kommande helg med båten!


Lycklig & TRÖTT

Klarar man denna vecka, då klarar man ALLT! Jag har jobbat typ 60h, sytt klart dynor till båten samt gett typ 150% på jobbet. Kan säga att jag är riktigt trött....
Dessutom kom jag o Jocke precis hem från båten kl är nu 01.45 vi har satt fast badbryggan. Imorgon ska allt vara klart för då ska älskade Siracusa i sjön, sen drar vi till svinöra med Jennie o Ante. Blir en god middag, mååånga vinglas o ett härligt bastubad.

Nu ska jag sova!

Jag är lycklig, stark & duktig
Älskar att vara Jessica just nu.....

Trevlig helg



Tisdag 9/6

Nu fixas de sista med båten, inför sjösättningen.....kommer nog att bli i slutet av veckan eller början på nästa beroende på hur vi ligger till.

Vi har varit riktigt bortskämda i helgen Fredag bjöds det på middag hos Johan o Emma, jättegott o väldigt trevligt. Trots att vi inte hinner med att träffas alltför ofta, så känns det precis som igår-underbart med sånna vänner!
Lördag var det middag hos Charlotte o Markus lika gott som vanligt o väldigt trevligt. Vi planerade dessutom att dom ska fira midommar med oss på svinöra, kommer bli helt underbart.

Annars är det mest jobb med båten som fyller kvällarna!

Tiden är förbi, livet är i en ny fas-spännande!!!


Städning.

Idag har jag haft en välbehövlig ledig dag, har storstädat samt tvätttat 6 maskiner. Skönt nu är det gjort, känns så mycket bättre när man jobbar mycket att komma hem till en välstädad lägenhet..

Emelie kom o väckte mig imorse, väldigt trevligt vi hann surra en massa o dricka kaffé. Ikväll blir det flyttstädning i Allans lägenhet.....
Jag o Emelie har tagit på oss ansvaret för städningen, mycket roligare att vara två.



Nu blir det kaffé o sen raka spåret till Allan!

Jag älskar min Jocke



Förändringar.

Det händer en massa saker just nu, jag är såå nervös inför vad som kommer att bli av allt. Hoppas på en positivt besked, vågar inte hoppas men vill iallfall.
Jag kan inte lämna det jag brinner för, jag vill stanna där jag är....

Kommer att berätta senare vad som hänt men vill inte gå ute med det i bloggen, innan de är officiellt.
Oron är de värsta men det ordnar sig i slutändan, man vill bara veta hur!?!

Jag o mamma sydde den sista dynan till ruffen idag, så nu är dom klara. Bara resten kvar =) Dock de lättaste kvar, vilket känns bra!
Jocke planerar sjösättning till helgen men jag kan inte riktigt tro att vi kommer hinna. De viktigaste är att den är i vattnet innan midsommar, då blir det svinöra med Jennie & Ante Syster & David....kommer att bli helt underbart.

Nu måste jag hoppa i säng, blir en tidig morgon imorgon...
ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
Tjing

RSS 2.0