Fredag o kalashelg!

Dagarna på jobbet går så otroligt fort,tror det är de bästa teckenet på att man trivs. Nu har Jennie börjat på EM vilken kanon tjej, hon är riktigt duktig & en vass försäljare =)

Vi firar 5 år på EM i helgen massor av folk o en massa bra erbjudanden som man inte kan missa. Jag har precis gjort klart mitt sovrum med ett nytt överkast från Moltex-vitt glansigt! Pricken över i:et två limegröna kuddar från Ceannis-blev riktigt nöjd.


Blev bjudna på middag hos Ann o Tony idag, otroligt skönt en fredag-dom bjöd på bandspaghetti o fläskfilé gryta-mums! Ann är riktigt duktig på att laga mat.

Imorgon blir det jobb till 15.00 sen på kvällen kommer nog Jennie o Andreas, får se vad vi hittar på! Inga problem att göra ngt skoj med världens mest lättsamma vänner-Puss på er!

Ha en trevlig helg alla/ Jessica

Underbar dag!

Idag vaknade jag o Jocke vid 10 tiden, åt frukost o sen packade vi ihop en liten matsäck o begav oss till stugan.
Vi gick en lång promenad på isen med Enya o sen satt vi oss o gassade i solen =)
Helt underbart, de är vi sånna tillfällen man känner att man lever ett underbart liv.

Efter mågra timmar  i solen ringde Camilla dom ville att vi skulle komma o grilla hos dom, riktigt mysigt att sitta framför elden o njuta av vädret.
Camilla har bara 5 veckor kvar till förlossning, gud vad spännade! Jag längtar så otroligt att få se den lilla bebisen.

Sen hem o fixade oss en ny dator eftersom den andra pajade, tack broder du är underbar!

Blev middag på Frasses idag, tog ett mål som hette hjärtegott(nyttigt) kan rekommenderas

Nu ska vi gå o ta en bastu ha en bra kväll!

Påsk

Nu är man äntligen påskledig, som jag njuter av denna ledighet! Har verkligen lärt mig att slappna av o bara vara, förr var jag alltid på språng o kunde inte riktigt bara njuta. Nu lever jag efter filosofin ibland gör man fel men man är aldrig fel!

Har mätt mig själv i prestationer förut men nu vet jag precis hur jag är min egen bästa vän!

I torsdags var vi hos mamma o Leif på påskmiddag, väldigt gott o trevligt. Fick även träffa min syster som är hemma under påsken =)

Fredag var vi bjudna hos Jockes pappa o Carina med hela tjocka släkten, även det väldigt trevligt o god mat. Kul att träffa alla nära o kära.¨

Sitter nu hos Pappa o Iris har tillbringat dagen ute med lilla syster Kajsa, vi har varit på en tur med skotern riktigt härligt dock lite små kallt när man gasade på....=)

Just nu sitter pappa o Jocke i bastun, jag sitter framför datorn med ett glas rött.....Snart blir det helstekt fläskfilé o klyftpotatis ala Stefan Larsson mums.....

Nu ska jag njuta av ledigheten några dagar till, sen blir det hårdkörning på jobbet i veckan vankas Kalas på EM

Glad Påsk  vänner!


Lotta o telefonen!

En helg går verkligen fort, såg melodifestivalen hos Jennie i lördags-Jätte trevligt! Vi surrade massor om allt mellan himmel o jord, käkade godis skrattade åt vissa pinsamma bidrag i melodifest...


Pratade med min älskade vän Lotta imorse, undra hur många timmar vi surrat i telefonen?! Idag när jag la på såg jag att vi hade snackat i 52 min o de kändes som 10 men men vi har alltid en massa att surra om =)
Hon är helt underbar denna vän, trots att vi inte träffs lika mkt nu som förr så är vi alltid på samma plats där vi slutade. De är väl så de ska vara med bästa vänner, vi lever lite olika liv just nu hon med två barn o jag o Jocke har bara oss själv att tänka på men snart blir de kanske andra bullar =)

Vi håller tummarna!!!

Lotta-du vet att du alltid kommer att ha samma plats i mitt hjärta! Jag älskar dej för den du är!

Snart påsk o ledighet ska bli riktigt skönt! Jag blir ledig i nästan en hel vecka, de kan behövas!

Ha en trevlig kväll alla!


RSS 2.0