Ford Mondeo

Idag blev jag o Jocke ägare till en ny bil, nu står en Ford Mondeo 01:a (svart) på våran parkering. Jag är så lycklig den perfekta bilen för oss, dessutom en kombi.



Inte våran bil på bilden men den ser exakt ut såhär =)

Annars har dagen varit bra, vi packar upp för fulla muggar på EM. Så nu finns de en massa tomtar mm
Brukar inte längta efter julen men nu har jag av ngn konstig anledning riktig jullängtan

Vi blev bjudna tilll Jennie o Ante på middag lördag, ska bli riktigt trevligt. Sen ville mamma o Leif att vi skulle följa till Luleå på hantverksmässan o de erbjudandet tackar man inte nej till. Helgen ser ut att bli mysig på alla sätt.

Idag känns allt betydligt bättre, skönt att skriva av sig när längtan griper tag i en som mest. Idag är jag en lycklig Fordägare =)


Känslan av ...

Känslan av att ha människor som bryr sig runt omkring sig är helt otrolig, Idag träffade jag en sann vän, du vet precis vem du är, din medkänsla är verkligen värdefull.
Jag kan inte förklara känslan av att hela tiden få det bekräftat-nej de fungerade inte denna gång heller.
Tillslut känns de som om hoppet försvinner, när ska de någonsin bli våran tur?

Jag saknar det såå otroligt mycket o säg inte att ni förstår för det gör ni inte. De finns ingen i denna värld som kan förstå hur de känns för just mig. Jag längtar jag längtar hela tiden men hur länge ska jag behöva vänta?!

Ann du är en underbar människa, tack för ditt stöd! Jag älskar dej vännen.....

Vissa dagar är riktigt dåliga även för mig, vår kamp till ett barn tär på krafterna. Tur att vi har varandra, jag o Jocke har det verkligen underbart tillsammans, saknas bara en liten pusselbit,

Jag vet att du snart kommer till oss, vi har aldrig varit mer beredda....kom nu vi älskar dej!

Utmaning

Reglerna är följande:
♣ Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♣ Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♣ Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♣ Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag älskar tvättmedel och sköljmedel, vet precis vilka dofter som passar ihop. Min man vet att han inte får störa mig när jag köper tvättmedel.

2. Jag klarar mig inte utan mitt snus, lepsyl o nässpray, dessa saker finns alltid i min väska.

3. Har ett förflutet sóm folkraceförare, vann dessutom min första tävling. Då var jag 15år o hade aldrig kört en bil, förrutom när jag tog licensen.

4. Jag trånade efter min nuvarande man i ett år innan vi blev tillsammans. Nu är vi gifta, har hund, 2 bilar (snart) o har varit tillsammans i 11 år. Känns som om vi fortfarnde är lite nykära =)

5.Jag är inredningstokig, älskar allt som har med färg/form & design att göra-hit går alla mina pengar.¨

6. Jag är en kontrollmänniska, vill oftast veta var hur o när....

7.Mitt liv är underbart att leva & en sak är säker i slutändan bestämmer man själv hur man ska må.

Jag utmanar:
emelielarssons.blogg.se
jennielundgren.blogg.se
jessilundgren.blgspot.com
livetibyn.blogg.se
annaejk.blogg.se
sofiea85.blogg.se
tankaripite.blogg.se

Emelie

Gårdagens bjudning blev riktigt lyckad, kvällen slutade på Kalles....det stället har verkligen fått sig en ansiktslyftning! Jag går helst till Kalles nuförtiden, en massa trevliga människor & en underbar trubadur.

Jag o Jocke for till Luleå idag o storhandlade samt kollade in lite andra saker på Storheden. Kunde inte åka til Luleå utan att svänga förbi syster, där bjöds det på kaffe. Min Emelie är verkligen helt otroligt duktig, vad sägs om att stiga upp före tuppen bara för att plugga ?! Hon kommer att gå långt.....




Vänner är inget man får utan ngt man förtjänar!


Italien

Helgen närmar sig med stormsteg, veckorna går så otroligt fort. Fredag imorgon blir en lugn hemma kväll tillsammans med älsklingen & våran nya plattv =) Vi har äntligen skaffat en plattv, så nu åker den gamla tjocka tvn på tippen. Vi har beställt hemkörning så imorgon kommer den....Vet vad min äkta hälft kommer att ägna helgen åt.

Lördag har vi bjudit hit Jennie o Ante på middag, funderar på att tillaga ngt italienskt. Jag tror att jag var en italienare i mitt förra liv eftersom italiens mat musik mm står mig varmt om hjärtat!

Imorgon tro de eller ej så börjar vi packa upp julen på EM så kom in o kika, en massa roliga saker.

Ha en trevlig helg!

Nu ska jag krympa ner i sängen tillsammans med Jocke

Carolin

Såg att de var ett tag sedan jag uppdaterade, så nu kommer en liten uppdatering.

Jag har varit ledig idag, passat på att tvätta & bäddat rent i sängen. En otroligt härlig känsla att gå o lägga sej i en renbäddad säng!
Följt Emelie o kollat på hennes nya lägenhet i Piteå, den är riktigt fin o dessutom nybyggd. Ska bli riktigt kul att hjälpa henne inreda o få det mysigt.



Carolinfallet följer jag varje timma på tv/internet/radio, jag känner sån otrolig sorg. Jag trodde att man skulle hitta henne vid liv men när idioten erkännde föll allt! Hoppet är verkligen det sista som överger människan. Kan inte tänka på något annat, hon återkommer i tankarna hela tiden. Jag kände inte henne men ändå känns det som om man gjorde det....
Hoppas verkligen för hennes anhörigas skull att han erkänner o berättar vart hon finns.




Detta ljus brinner för Carolin o hennes anhöriga!

Söndag

Hade en otroligt trevlig kväll igår, blev mycket vin o mycket skratt. Precis som det ska vara när man umgås med vänner =)

Söndagen har verkligen varit en riktig slappardag, en skön sådan. Vi har haft mormor o Allan på middag, mycket uppskattat. Mormor har dessutom hjälpt mej med min stickning, jag har kommit i värsta "stickilet". Det är så otroligt avkopplande att sitta o handarbeta.

Jobb i veckan som vanligt, inga speciella planer vilket känns ganska skönt!


Underbara liv

Tiden går så himla fort, jag hinner inte riktigt med att blogga. Nu ska ni iallafall få en liten uppdatering =)

Veckan har bestått av jobb, tvättning o allt sånt som måste göras. Syster har bott hos oss ibörjan av veckan, riktigt mysigt att ha henne hos oss. Emelie: du är så stark, vi fixar detta tillsammans.

Ihelgen blir det nog lite myskväll med Jennie o Ante...vin o bastu. Ska bli så trevligt eftersom det var ett tag sedan vi träffades alla fyra.....


Nu ska jag återgå till mitt underbara liv, I love it right now

Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns!
Ha en bra dag


Partyt

Helgen gick riktigt fort men det kanske inte är så konstigt eftersom man bara varit ledig en dag =)
Igår bestämde jag o syrran oss för att festa, de blir ju alltid roligast nör man kommer på det så där...Inga förväntningar, de var en skjukt rolig kväll med en massa tjejsnack o både jag o Emelie blev riktigt på gasen.

Är så glad att ha en syster, vi är såå lika i tänket o har alltid kul ihop.

Kvällen tillbringade vi hos en av Emelies kompis kompis =) Kul att festa med lite nya människor.

Kom väl hem sådär vid 03.00.....

Idag har vi varit trötta, käkade frukost på  Waynes Coffé. Sen körde vi raka vägen till Bergsviken för att tömma det sista i huset & nu är det definitivt-huset har nya ägare!

Ha en bra kväll!

Hejdå Svensbyvägen!

Kvällen har bestått av tvätt & städ, alltid skönt inför helgen att ha det fint =)
På Måndag lämnar vi över vårat älskade hus, ska bli skönt att få det klart. Självklart känns det i hjärtat men vi lämnar det till goda händer.

Huset kommer att bli förlitet för oss i framtiden, o med tanke på denna lågkonjuktur så sålde vi verkligen i rätt tid!

Igår kväll blev jag bjuden till Jennie på kaffe o fika, kul-hon är så underbar.



Nu ska jag äta en persika o sen blir det sängen

Party

Nu är det klart att köparna tar över huset på måndag, kul för dom kan tänka mej att dom längtar en del.
Imorgon är jag ledig så då blir det en städdag i huset med hjälp av mormor, jo ni läste rätt min 83 åriga mormor. Hoppas man får vara lika pigg som henne i den åldern.

Ikväll har brorsan varit här o fixat en massa med våran dator, han är så duktig på allt så nu har vi snabbt internet, nytt windows plus en massa annat. Tack!!

Fick ett samtal idag som gjorde mej så otroligt glad, vården fungerar bara man har med rätt människor att göra!

Har börjat planera en inflyttningsfest, så min vänner håll i er detta blir något utöver de vanliga =)


  

Sjuk

Idag är jag hemma o är sjuk, har hostat hela natten fyy vad jobbigt. Imorgon är jag ledig så nu får jag ta o kurera mej.
Mamma o mormor kom nyss hit med 2 tidningar, melon o loka...samt inflyttningspresent i form av pengar av mormor-såå sötast i världen!

Ikväll blir de kanske att städa ut ngt rum i huset, om jag orkar. Igår var jag o Jocke o städade köket o toaletten-skönt att ha de värsta rummen klara. Dom nya ägarna tar nog över huset nästa vecka =)

Nu ska jag läsa Topp Hälsa

Ha en bra dag!

Våra barn






Så här kommer våra barn att se ut enligt make me babies =)

ååå jag vill ha dom nu!

Förkyld

Dopet igår var riktigt lyckat, Ann o Tony hade gjort de så himla fint o riktigt gott efteråt. =)
Ebbe är så otroligt snygg =)

På kvällen kom Camilla o Miranda hit, riktigt tevligt att surra o skvallra lite. Hon är också en riktig snygging denna Miranda =)

Sen var det bums isäng eftersom jag dragit på mej en riktig förkylning. hade egentligen planerat att fara förbi Patrik Fjellström med Jennie o Ante men jag var helt slut. Synd men de kommer fler tåg...

Pappa o Iris har nyss varit förbi o tittat på vårat nya hem, ikväll kommer Lotta o Markus...ska bli roligt att träffa dom eftersom de var ett tag sedan.

Ha en skön söndag!

Lördag 4/10

Igår blev de shopping med mamma på stan, nya jeans o 2 tröjor-TACK MAMMA DU ÄR BÄST!
Efter shopping rundan blev det middag hos mamma o Leif, kotletter o potatis i ugn stod på menyn-mums.

Idag är jag ledig, ska snart hoppa i duschen o göra mig i ordning. Ska på stan en sväng o sen bär de av till Sjulnäs på dop, lilla Ebbe ska döpas ( Ann o Tonys ) Ska bli mysigt, jag gillar dop de är så trevligt!

Jocke har blåst ned till Karlstad med sin lillebror, eftersom Robban ska flytta!


Hoppas ni förstår att de är ni som förlorar på detta i långa loppet!
Hur kan man vara så obrydd & nonchalant`??????

Jaja vi har slutat bry oss =)

Tack för att ni finns!

Nu börjar det äntligen likna något i lägenheten, vi lever inte längre ett liv i kartonger. Endel återstår innan de är tipptopp men de mesta har fått sin plats.

Vi har bestämt oss för att tapetsera om hallen o vardagsrummet, var in o kollade lite tapeter idag men hur kräsen får man vara egentligen?!
Jag hittade kanske möjligtvis en tapet till vardagsrummet som jag kan tänka mej, undra hur mycket tapeter jag gått igenom. Vill ha en svart/silver vägg i vardagsrummet men de verkar vara svårt att hitta.
Tapeten får inte vara för mönstrad, för mesig o inte heller för småmönstrad =)
Förslag mottages tacksamt!

Fredag imorgon o jag har ledig helg =) Imorgon har min älskade mamma bestämt att vi ska åka på stan o inhandla kläder till mig. Hon är underbar, dessutom är de mamma som står för allt =)

Min familj är verkligen helt underbar, jag kan inte få de bättre;
En mamma som alltid finns där o kan läsa mej innan o utan, ibland är de rätt obehagligt =) Jag o mamma delar allt, hon är inte för mycket o inte för lite utan alldeles lagom.



Pappa min pappa vem är väl som du?! Ingen i hela världen.
En Pappa som alltid ställer upp & alltid finns till hands.
Mannen man kan lita på i alla väder.





Min älskade syster- hon har allt o lite till
Är så glad att ha en syster som bara är 3 år yngre, vi är verkligen systrarna som
förstår & stöttar varann
Jag är evigt tacksam över att just DU är min syster!



Sist men inte minst min älskade lillebror, världens snällaste människa som alltid
ställer upp. En bror som han borde alla ha....

RSS 2.0