Whitney Houston

Sett hennes fina begravning idag, denna artist har haft stor betydelse för mig och mitt musikliv. Vet inte hur många gånger jag gråtit till hennes I will always love you eller hur många gånger jag varit hopplöst förälskad och lyssnat på hennes låtar. Hon var även den som mamma och pappa lyssnade på, hennes låtar ger otroligt mycket minnen.
Jag kommer aldrig att hitta någon med en röst som tilltalar mig lika mycket som hennes! Vad hon än gjorde och hur fel de än gick ihennes liv så beundrar jag henne för musiken! R.I.P <3 
Alice är äntligen frisk efter 4 dagars förkylning och feber, jobbigt att se henne så sjuk. Tänk snart är vpran tjej 8mån utvecklingen går så snabbt, vilken gåva att få följa henne från dag till dag. Inga tänder än, börjat masa på golvet och tror hon börjat lära sig vinka (ser ut så ibland)  Sötnöten!!!!
Snart är de dags för ett nytt liv, känner peppen att börja om och träna bygga muskler och gå på pass. Dags att visa den gömda tjejen bakom alldeles för många kilon- jag har drömmar, om ni bara visste! 


Kommentarer
Postat av: Sofia

nattsuddare ;)

2012-02-19 @ 10:47:47
URL: http://peaken.blogg.se/
Postat av: Erika

Visst är det en härlig känsla - både att följa sina små i utvecklingen och peppet som kommer som ett brev på posten när det börjar närma sig! :D



Wihoo!

2012-02-19 @ 16:28:46
URL: http://erikasharmoni.blogspot.com
Postat av: Jennie Lundgren

Hon är så fin eran lilla tjej! Tiden går fort! Dreams are free vännen! Man kan ha så många man vill - jag har också en massa drömmar! Och kom ihåg - "If you can dream it - you can achieve it"! I love you :)

2012-02-19 @ 17:00:20
URL: http://varatdromhus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Söta Alice!! :) drömmar är till för att förverkligas. Jag ska hjälpa dig, you know it!!! Puss snygging

2012-02-27 @ 09:53:53
URL: http://emelielarssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0